Bouwen met kunststof

Kunststof is momenteel een van de meest populaire materialen bij onze projecten. Bouw- en Timmerbedrijf Grimmius heeft zich in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld op het gebied van kunststof bouwen. We kunnen nu wel stellen dat we op dit moment een specialist zijn in het bouwen met kunststof. Van kozijnen tot hele dakkapellen, we kunnen het allemaal voor je regelen.

Onderhoudsarm
Als je kiest voor kunststof, dan kies je niet alleen voor een duurzaam materiaal, maar ook voor een onderhoudsarm materiaal. Waar hout en andere materialen sneller aangetast raken door de macht der natuur, blijft kunststof altijd even sterk. Kunststof is namelijk een product dat niet afbreekbaar is door de natuur, waardoor het alle elementen uit de natuur kan weerstaan. Het is makkelijk schoon te houden vraagt verder geen onderhoud qua behandelingen. Kortom het is een verstandige keuze!

Vele mogelijkheden
Omdat kunststof een steeds populairder wordend materiaal is, vanwege zijn eigenschappen, blijft het in ontwikkeling. Kunststof wordt vooral gebruikt bij kozijnen, gevelpanelen en dakrandpanelen.

Kwaliteit
Bij Grimmius staat kwaliteit voorop. Wij zijn dan ook zeer selectief in onze kunststofkeuze.

 

Kunststof kozijnen


Houten kozijnen zijn altijd al een goede keuze geweest, maar zijn ook altijd een blijvende irritatie geweest voor vele huisbezitters. Nu de oplossing voor het rotten en andere kwaaltjes is gevonden in kunststof, is dit de meest logische keuze. Houten kozijnen zijn relatief gemakkelijk te vervangen voor kunststof kozijnen, waar je het onderhoud helemaal afschaft. Kies je voor kunststof kozijnen, dan ben je ook van het schilderwerk af! Kunststof is in bijna alle RAL-kleuren verkrijgbaar, waardoor de mogelijkheden oneindig worden.
Er zijn tal van leveranciers van kunststof kozijnen, maar wij kunnen je garanderen dat wij een van de beste leveranciers in het land hebben, speciaal voor jou!

Ook kan je bij onze kunststof kozijnen kiezen of je ze met of zonder houtnerf wilt en of je verstek of haakse verbindingen wilt. Een vast, draai-kiep of kiep raam is ook geen probleem bij de keuze voor kunststof kozijnen.